Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Contactpersonen Gmail Bellen Belgie

Bellen Gmail Telefoonnummer +32-28083447.

Hoe vind je je oude Gmail-e-mails op een zeer snelle manier?

Soms gebeurt het dat we een aantal oude e-mails moeten ophalen voor werkdoeleinden. Het wordt echt vervelend om over de pagina's te bladeren om ze te bezoeken. Het zoekfilter van Google komt in dergelijke gevallen goed van pas. Je Gmail biedt je de mogelijkheid om met een paar klikken direct naar de e-mail te springen die je wilt ophalen of opnieuw wilt bezoeken. U kunt de oudere berichten in uw inbox doorzoeken op datum, de afzender-ID of zelfs op de inhoud van de e-mail. En zoals elke Gmail-gebruiker het ermee eens is, is de interface absoluut gemakkelijk om mee te werken. Als u echter nog steeds problemen ondervindt tijdens het werken met het platform, kunt u altijd contact met ons opnemen via Gmail Bellen + 32-28083447 en communiceren met onze online klantenondersteuning met betrekking tot al uw problemen met betrekking tot het omgaan.

De volgende blog is een gids met de stappen die u kunt ondernemen om uw oude e-mailberichten te vinden met behulp van het datumfilter op uw mobiele telefoon.

Stappen voor zoeken op datum op mobiele telefoon

  • De eerste stap is om naar de Gmail-applicatie op je mobiel te gaan, zorg ervoor dat je bent ingelogd vanaf je apparaat
  • Navigeer naar de zoekbalk bovenaan het venster en klik erop
  • Vervolgens moet u eerder in de daarvoor bestemde ruimte typen, wat in feite betekent dat u de inbox op datum wilt zoeken
  •  Voer de datum in de indeling ‘JJJJ / MM / DD’ in nadat u eerder hebt getypt
  • Klik op het zoektabblad dat doorgaans wordt aangegeven door het vergrootglaspictogram
  • Uw gevonden resultaten worden aan u getoond

We hopen dat de bovenstaande blog je heeft geholpen om je problemen op de meest effectieve manier op te lossen. Als u met andere problemen wordt geconfronteerd, kunt u op elk gewenst moment uw vragen stellen aan onze online helpdesk en ons team zorgt voor maximale efficiëntie bij het reageren met de beste oplossingen. Neem contact met ons op via Gmail Bellen Belgie. Ons team helpt u graag verder.

 

Lees ook deze blog: Hoe blokkeer ik alle e-mails van een domein in Gmail-account?
 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post